TAKSAV’dan Erbil Tuşalp Gazetecilik Günleri-II, İnsan Hakları, Demokrasi ve Medya etkinliği

TAKSAV Toplumsal Araştırmalar, Kültür ve Sanat için Vakıf (TAKSAV), BirGün Gazetesi işbirliği ile 22 Ekim 2022 tarihinde İzmir’de “Erbil Tuşalp Gazetecilik Günleri-II”, “İnsan Hakları, Demokrasi ve Medya” etkinliği gerçekleştiriyor.

Kültürpark’da bulunan İzmir Sanat Merkezi’nde 22 Ekim 2022 tarihinde gerçekleşecek etkinlikte, İspanya’dan Sınır Tanımayan Gazeteciler İspanya bölümü Onursal Başkanı gazeteci yazar, şair ve yönetmen Alfonso Armada Rodriguez, “insan hakları, demokrasi ve medya” üzerine bir açılış konferansı verecek. Rodriguez’in ardından Prof. Dr. Selçuk Candansayar, Prof. Dr. Ülkü Doğanay, Timur Soykan, Doç. Dr. Didem Yılmaz ve Dr. Merdan Yanardağ’ın katılımıyla insan hakları, demokrasi ve medya tartışılacak. Panelin ardından da ödül töreni düzenlenecek.

Erbil Tuşalp Gazetecilik Ödülü Soykan’ın

TAKSAV’ın geçen yıl başlattığı, kurucularından gazeteci Erbil Tuşalp adına verilen “Erbil Tuşalp Gazetecilik Ödülü” bu yıl Timur Soykan’a gidiyor. Seçici Kurul, Zafer Arapkirli, Ayşegül Aktürk, Prof Dr. Raşit Kaya, Prof Dr. L. Doğan Tılıç, Faruk Bildirici, Dilek Gappi (İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı), Turgay Olcayto (Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı), Gökhan Durmuş (Türkiye Gazeteciler Sendikası Başkanı) ve Can Güleryüzlü’den (Çağdaş Gazeteciler Derneği Başkanı) oluşuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir